Wielerclinics

Het Fietsplezier vergroten door trainen op de juiste manier.

Het wielerseizoen zit er weer bijna op tijd om plannen te maken voor het volgend seizoen. Ben je tevreden over hoe het gegaan is of is er misschien nog ruimte voor verbetering.

Heb je jouw doelen bereikt? Elk seizoen gaan we weer op pad en willen we met een aantal clinics jou voorbereiden op de fietsdoelen die jij voor ogen hebt.

Wil jij jouw fietstechniek verbeteren? In deze clinics zit een mate van opbouw en is er aandacht voor fietstechniek. Het afgelopen jaar hebben we al een aantal fietsers aanzienlijk zien verbeteren na deelname aan een van de trainingen.

Wil jij fietsen in een nieuwe omgeving? Volgend seizoen zijn we weer actief op de Utrechtse heuvelrug, Berg en Dal, de Voerstreek, de Duitse Eifel en de Ardennen. Kortom mogelijkheden genoeg om jouw klim en fietstechniek te verbeteren!

Ook zijn er mogelijkheden voor groepstrainingen met aandacht voor interval, herstel en duurtrainingen! We werken met kleine groepjes om meer overzicht en aandacht te hebben voor verschillende niveaus.

Het vervoer is op eigen gelegenheid, reisverzekering verplicht.

Neem contact op om een afspraak te maken voor een clinic op de racefiets

 

 

Remie van Himbergen Sportbegeleiding Tel: +31.6.13.41.41.49